VORES STUDENTERVOGN

Studentervognen er udstyret med bænke i begge sider, og i midten.

Vi har Soundboks og mulighed for opkobling af fadølsanlæg.
Samt el-stik så der er mulighed for at oplade jeres mobiler under kørslen.

Skulle uheldet være ude og lastbilen bryder sammen står vi klar med busser til jer resten af jeres kørsel.

Studenterkørsel Syd

Fabriksvej 4, 6500 Vojens

Telefon: +45 7454 2870
Email: info@studenterkoerselsyd.dk

CVR: 35522220

Studentervogne

Hos Studenterkørsel Syd har vi de fedeste studentervogne, som er udstyret med alt det, der skal til for at sætte gang i årets fest. Alle vores studentervogne er udstyret med en kraftig soundbox, der bare venter på at blæse årets største hits ud over jer og jeres by. Der er selvfølgelig mulighed for opkobling af fadølsanlæg, så I kan holde jer tilpas hydreret under turen, og så er der mulighed for at oplade jeres mobiler under kørslen, så I ikke løber tør.

Vores studentervogne er udstyret med tre rækker af bænke – en i hver side og en i midten. I kan med andre ord få skålet, festet og snakket med alle jeres venner og få hygget totalt igennem. Vognene er pyntet op, så de ser festlige ud, og de vil med garanti tiltrække masser af opmærksomhed, når vi kører gennem netop jeres by. Og skulle uheldet mod al forventning være ude, og lastbilen bryder sammen, har vi nogle busser til resten af turen.

Lej studentervogn til gode priser

Hos Studenterkørsel Syd er vores priser faste, og der er ingen skjulte udgifter til hverken gebyrer eller tilladelser. Benzin, chauffør, forsikring og rengøring er også inkluderet i prisen, så det er let at se, hvad I får for jeres penge. Priserne på vores studentervogne afhænger af, hvor vi skal køre jer hen, og hvor længe jeres studentertur skal vare, men de er med sikkerhed altid yderst konkurrencedygtige.

Kontakt os nu for leje af studentervogn i 2020 og 2021

Hos Studenterkørsel Syd tager vi allerede imod bookinger for både 2020 og 2021, så vær sikker på at booke jeres studentervogn i god tid. Vi sidder klar ved både telefon og mail for at høre om jeres ønsker og ideer og er klar til at komme med et skræddersyet tilbud, der passer til netop jeres behov. Kontakt os allerede i dag, så vi kan få planlagt jeres store dag.